Історична та етнографічна спадщина – частина сталого
розвитку туризму на Буковині
HERITAGE
MIS-ETC Code: 829

Відкриття археологічної експозиції

2013/11/19


        В понеділок, 18 листопада 2013 р., по вул. Університетській,13, корпус А Сучавського університету «Штефан чел Маре», І поверх, відбулось відкриття археологічної експозиції HERITAGE.

          Дана археологічна експозиція відкрита в рамках проекту відображає результати досліджень здійснених Сучавським університетом протягом останніх 50 років на території Сучавського повіту. Туристи та всі відвідувачі Буковини зможуть виявити в експозиції HERITAGE експонати, які сприяють розумінню того, як люди жили ще з 5 тисячоліття до нашої ери. Дана виставка постійного характеру була реалізована за підтримки асоційованих партнерів: Історичного музею м.Сучави, Сучавського управління культури та національної спадщини та виступає для туристів ефективним засобом інформації, а для туроператорів можливістю показати тисячолітню історію Південної Буковині, з метою сприяння розвитку туризму.

         Водночас, виставка HERITAGE буде хорошою методологічною підтримкою для використання у навчанні як студентів, так і для всіх майбутніх фахівців у галузі туризму. Археологічна виставка разом з Буковинським інформаційно-комунікаційним центром - Сучавським територіальним відділенням, безумовно,  представляють пізнавальні та туристичні визначні пам'ятки Сучавського повіту.

Переклад до відео