Історична та етнографічна спадщина – частина сталого
розвитку туризму на Буковині
HERITAGE
MIS-ETC Code: 829

Завершилася серія з трьох тренінгів для представників цільових груп

2015/12/06


Завершився третій цикл тренінгів «Історико-етнографічні музейні експозиції, свята і фестивалі,як чинник розвитку етнотуризму на Буковині» (3 - 5 грудня 2015 року), що був останнім з серії тренінгів для представників цільових груп. На тренінгу розглядались питання щодо етнографічних свят та фестивалей на Буковині як чинників розвитку етнотуризму та створення музейних експозицій, присвячених історико-етнографічній спадщині.

26-29 листопада відбувався цикл тренінгів «Організація міжнародних і регіональних історико-етнографічних маршрутних турів по Буковині». Було висвітлено питання організації маршрутних турів і методики розробки екскурсійних маршрутів, зокрема регіональних та міжнародних турів по Буковині.

5-8 листопада проходив цикл тренінгів «Розвиток туристичної інфраструктури та організація туристичного бізнесу на Буковині», на якому обговорювались питання природно-рекреаційних, культурно-історичних, інфраструктурних чинників розвитку туризму на Буковині, ринкових досліджень туристсько-екскурсійних потоків.