Історична та етнографічна спадщина – частина сталого
розвитку туризму на Буковині
HERITAGE
MIS-ETC Code: 829

XI-ий Буковинський туристичний ярмарок

2016/05/22


22 травня 2016 р. у Чернівцях відбувся XI-ий Буковинський туристичний ярмарок, участь в якому взяли 72 суб’єкти туристичної та торгово-виробничої діяльності. Подію відкрили заступник голови обласної держадміністрації Віталій Усик, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, голова Чернівецької обласної асоціації «Буковина туристична» Віктор Скрипник, директор Департаменту екології і туризму Ярослав Когутяк.

У роботі ярмарку взяли участь представники ресторанного, готельного бізнесу, туроператорів з Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської та Волинської областей, що надають туристичні послуги як в Україні, так і за її межами. Були представлені національні природні парки Чернівецької області,  які також є складовою частиною внутрішнього туризму.

Захід проводиться з метою популяризації відпочинку на Буковині, створення умов для розвитку внутрішнього туризму в краї, зокрема, шляхом надання можливостей усім туроператорам та представникам туристичного ринку Чернівецької області  максимально представити себе та свій напрямок туризму.