Історична та етнографічна спадщина – частина сталого
розвитку туризму на Буковині
HERITAGE
MIS-ETC Code: 829

Прес-конференція з нагоди завершення реалізації проекту

2015/12/18


Сьогодні в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася фінальна прес-конференцію з нагоди завершення реалізації проекту «Історична та етнографічна спадщина – частина сталого розвитку туризму на Буковині» (HERITAGE) MIS-ETC Code 829.

На прес-конференції було підбито підсумки реалізації проекту, презентовано розроблений в рамках проекту рекламний DVD на тему історичної та етнографічної спадщини Буковини, а також представлено основні досягнуті результати проектних команд широкому загалу, а саме:

1. Засновані Буковинський інформативно-комунікаційний центр історичного та етнографічного туристичного розвитку у м.Чернівці та Регіональний представницький офіс у м.Сучава.

2. Проведену реєстрацію історичних та етнографічних об’єктів на території Чернівецької області та Сучавського повіту та створену електрону базу даних зареєстрованих об’єктів.

3. Розроблені нові туристичні маршрути (локальні, регіональні та міжнародні) історичного та етнографічного туризму на території Чернівецької області та Сучавського повіту та створено тримовну туристичну карту.

4. Підвищену кваліфікацію представників цільових груп шляхом розробки трьох методичних рекомендацій (книг), проведення серії з трьох тренінгів.

5. Здійснені заходи щодо промоціювання історичної та етнографічної спадщини Буковини: видання брошур з описом нових туристичних маршрутів, етнографічного альбому, журналу, створення сайту, проведення фестивалю, випуск рекламного DVD 3 мовами.